live pasta koken

di 31 mei

Leuk! jij bent ingeschreven!

Check direct even je mail!
Deze hoort bijna direct binnen te komen, dus mocht je hem niet zien in je inbox, check gelijk je spam/reclame box en stel mijn e-mailadres in als veilig! 🙂
Zo mis je geen informatie voor dit event!

Ik merk dat het verschilt per mail provider hoe lang het duurt voordat de mail binnenkomt, bij sommigen duurt het wat langer dan ik zou willen. Hieronder vermeld ik daarom alvast het boodschappenlijstje en de info, voor als je direct boodschappen wilt doen. Heb je de mail na een uur nog niet? Stuur mij dan even een mailtje om te checken of je inschrijving goed gegaan is. Dit kan op niki@nikikommer.nl

 

Boodschappenlijstje + info

Dit is het boodschappenlijstje:

Deze hoeveelheden gebruik ik voor 2 personen

 • 200-250 g gehakt (ik gebruik rundergehakt, maar kan ook met ander gehakt of bijv de vega balletjes van “beyond meat”)
 • 1 ui
 • 3 teentjes knoflook
 • 1 paprika
 • 250 g cherrytomaten/snacktomaten
 • 1 pakje (± 500g) passata (ofwel gezeefde tomaten, LET OP dat je zo’n pakje neemt, waar verder niks aan toegevoegd is, alleen tomaat en soms een beetje zout, dit zijn meestal huismerk kartonnen verpakkingen van rond de 50-70 cent
 • oregano & tijm (ik gebruik gedroogde oregano + verse tijm, maar het kan ook beiden gedroogd of je kunt ook een potje Italiaanse kruiden gebruiken)
 • zout + peper
 • 200 g spaghetti (of andere pasta)
 • geraspte kaas (of parmezaanse kaas)
 • beetje olie (traditionele olijfolie of zonnebloemolie)

De livestream zal te volgen zijn via YouTube. Je kunt de livestream bekijken via deze link: https://youtu.be/G66G7ZQmgP0

Om 17.00 uur gaan we beginnen, dus zorg dat je alle ingrediënten klaar hebt staan en dat je de volgende dingen bij de hand hebt:

 • snijplank + (scherp) mes
 • knoflookpers (optioneel)
 • hapjespan + spatel
 • kookpan (voor de pasta)

 

Van 17.00-17.30 uur ga ik de voorbereidingen doen en laat ik je al mijn tips zien over hoe ik de groenten snijd en om 17.30 begin ik echt met koken. Je kunt dus ook later inschakelen (vanaf 17.30) als je zelf even de groenten van tevoren snijdt of alleen wilt meekijken met het kookproces.

 

Ik zal ongeveer vanaf 16.55 uur online zijn, dan kun je alvast testen of je mij kunt zien en horen, zodat we om 17.00 kunnen starten!

Ik kijk er ontzettend naar uit om dit samen met jullie te gaan doen. Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje!

Yummie, ik houd van cookies! Maar op deze website maak ik ook gebruik van cookies om de website goed te laten werken, voorkeuren op te slaan, analyses te doen en voor marketing doeleinden. Door te klikken op accepteren ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. Wil je dat niet, dan kun je de instellingen zelf wijzigen.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.