live pasta koken

di 31 mei 2022

Lekkere pasta met rode saus

Wil je live meekoken?

Ik doe mee - gratis toegang!

Extra info

Weet jij soms ook even niet meer wat je moet eten?
Vind je het leuk om ook weer eens een recept op een andere manier te leren? Mijn tips & tricks te horen?

Dinsdag 31 mei ga ik laten zien hoe ik pasta met rode saus (tomatensaus) maak. Dit ga ik vanaf 17 uur via livestream doen, dus je kunt gezellig live met mij meekijken en/of tegelijk met mij meekoken. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Zo hoef je in deze week al niet meer na te denken over het eten van dinsdag.

Het fijne is ook dat deze pasta echt simpel is om te maken, zonder dat ik een kant-en-klare pastasaus gebruik. Ik houd namelijk ontzettend van lekker eten, maar wil het altijd wel graag zo simpel mogelijk klaarmaken. De benodigde ingrediënten zijn makkelijk te vinden in de supermarkt, dus met het lijstje even naar de supermarkt en dan kun jij zo met mij meekoken. 

Het lijkt mij superleuk en gezellig om dit samen met jou te doen! Dus ik zou het leuk vinden om je dan te zien. Je kunt je aanmelden via het formulier hierboven en heb je nog vragen? Stuur mij gerust een mailtje

 

Wil jij later inschakelen? Hiervoor zijn 2 opties:

  • Van 17.00-17.30 uur ga ik de voorbereidingen doen en laat ik je al mijn tips zien over hoe ik de groenten snijd en om 17.30 begin ik echt met koken. Je kunt dus ook later inschakelen (vanaf 17.30) als je zelf even de groenten van tevoren snijdt of alleen wilt meekijken met het kookproces. 
  • Je kunt ook later in de livestream komen en hem dan vanaf het begin afspelen. Dat betekent dat je dus “achter loopt” en dus niet echt live naar mij kijkt, maar je wel kan zien hoe ik het live gedaan heb en op hetzelfde tempo kunt volgen. Aangezien je mij niet op dat moment live ziet, kun je alleen geen vragen stellen. Je zou dan tussendoor natuurlijk even de stream op “live” kunnen zetten (als ik nog live ben) en dan je vraag stellen en daarna weer teruggaan naar het moment waar je was gebleven. 

twijfel je nog? hierbij nog wat antwoorden op vragen:

– Ik gebruik rundergehakt voor dit recept, je kunt ook een ander soort gehakt/vlees gebruiken en als je vegetarisch eet kun je bijvoorbeeld de balletjes van “beyond meat” gebruiken, ik heb gehoord dat het daarmee ook erg lekker wordt!  
– Er zit meer dan 200g groente pp in dit gerecht
– Weet je nog niet zeker of je het gaat redden? Je kunt altijd alsnog beslissen om niet mee te koken, meld je vooral gewoon aan, ik begrijp natuurlijk het als het dan toch niet lukt!  
– Heb je een allergie? Meld je aan en kijk of er dingen tussen staan die jij niet mag. Zo ja, stuur mij dan even een mailtje en dan proberen we of we een oplossing kunnen bedenken.

Yummie, ik houd van cookies! Maar op deze website maak ik ook gebruik van cookies om de website goed te laten werken, voorkeuren op te slaan, analyses te doen en voor marketing doeleinden. Door te klikken op accepteren ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. Wil je dat niet, dan kun je de instellingen zelf wijzigen.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.