200groomkaasNiet alle soorten roomkaas gaan goed. Bekijk DEZE VIDEO om te zien wat mijn advies hierover is.
50groomboterop kamertemperatuur!
75gpoedersuiker
Benodigde materialen
Basis bakbenodigdheden
Instructies
Mix 50 g boter & 75 g poedersuiker minstens 4 min op de hoogste stand van je mixer, totdat het geheel heel luchtig is!
Mix in een aparte kom (of maak de vorige kom & gardes schoon) de roomkaas ongeveer 1 min zodat het luchtig wordt
Spatel beide mengsels eerst rustig door elkaar.
Hierna mix ik het nog even kort door elkaar. (dit durf ik tegenwoordig aan met de juiste roomkaas, maar deze stap kan ervoor zorgen dat het instort als je niet een goede roomkaas hebt, dus twijfel je? Test dan eerst een klein beetje of doe het niet)
Notities
Het is heeeeel belangrijk dat je de juiste roomkaas koopt. Check DEZE VIDEO hierover. Ik heb eerder ook al een hele uitgebreide test en video gemaakt over deze topping. Dit kun je HIER vinden.
Heb je dit recept geprobeerd?Post het op Insta en tag mij @niki_kommer