Hey! Ik ben Niki =)

Simply Enjoying Food

Dat is waar ik voor sta & ga! Ik geniet ontzettend van lekker eten en vooral als ik het ook nog op een hele simpele manier klaar kan maken. Ik ben namelijk vaak erg druk en een moment waarbij ik van lekker eten kan genieten wat ik in korte tijd heb kunnen maken, creëert dan echt even een geluksmomentje.  Simply heeft dus een dubbele betekenis voor mij. Laat mij maar “gewoon” genieten van eten en vooral “simpel” genieten van eten, dan ben ik blij! 

Het liefst wil ik zo veel mogelijk mensen helpen en inspireren om door simpele kleine geluksmomentjes ook meer van het leven te genieten, want dat gun ik iedereen! 

Verder ben ik een gezelligheidsmens, houd ik van reizen, dansen, zingen, uitjes, spelletjes, uit eten gaan en wil ik gewoon heel erg van het leven genieten! 

Klik op de knop hieronder als je contact met mij wil opnemen. Lees verder op deze pagina om meer over mij te ontdekken! 

Sorry, ik ben te druk...

Volgens mij weten al mijn vrienden en familie al wat ik antwoord als ze vragen: “hoe gaat het met je?” Ik antwoord bijna altijd: “goed, maar wel heel druk!” Volgens mij ben ik mijn hele leven al heel druk en ik vraag mij soms af: hoe kan dit nou? Ik denk dat het komt doordat ik gewoon veel te veel leuk vind en ontzettend veel wil doen en ook bereiken! Dus is dat perse negatief? Ik denk het eigenlijk niet, maar het moet niet te veel worden! Drukte moet er niet toe leiden dat ik eraan onderdoor ga. Ik heb wel echt moeten leren om soms beter met drukte om te gaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik nog steeds aan’t leren ben.

Maar door overspannenheid heb ik wel beter geleerd om “nee” te zeggen. En heb ik ook geleerd om juist meer te kiezen voor dingen waar ik van geniet! En vaker te kiezen voor kleine geluksmomentjes tussen alle drukte door. Zo heb ik ontdekt dat je dus kleine geluksmomentjes kunt inbouwen in je drukke leven door simpel & snel wat lekkers te bakken of koken. 
Ik houd ervan om alles in mijn drukke leven efficiënter te maken en ik maak er een sport van om met zo min mogelijk moeite een heel lekker resultaat te krijgen. Zijn er meer mensen die hiervan houden? Of ben ik de enige? =)

Wat vind ik dan allemaal zo leuk?

Ik vertel net dat ik zo druk ben omdat ik zo veel dingen leuk vind. Ik zal jullie eens vertellen wat voor dingen dat allemaal zijn. 

van alles

OVER MIJ

mensen

Ik houd van mensen! Ik vind het superleuk om dingen samen met anderen te doen. Ik help graag anderen. Ik klets graag met iedereen. Vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik wil graag mensen blij maken 🙂

leren & ontdekken

Ik houd ontzettend van nieuwe dingen leren en ontdekken. Elke keer op zoek naar iets nieuws wat ik dan eerst zelf kan leren en ik vind het dan ook nog superleuk als ik het weer aan anderen kan leren of mensen kan inspireren om ook wat nieuws te ontdekken!  

chaoot/creatief

Ik durf er tegenwoordig gewoon openlijk voor uit te komen… Ik ben best chaotisch. Als je mijn livestreams kijkt dan weet je dit natuurlijk al lang ;). Ik ben soms dingen kwijt, even niet gefocust of vergeet even op te ruimen. Maar ik weet dat deze kant van mij er juist voor zorgt dat ik heel creatief ben! 

msc

Ik ben opgeleid tot Msc. Industrial Design Engineering! Lang gestudeerd aan de Universiteit Twente tot ik deze diploma op zak had. Besloten mijn passie te volgen en niet in dit vakgebied te werken. Wel ontzettend veel geleerd, wat ik nog steeds goed kan gebruiken in mijn business. 

perfectionist

Ook al ben ik chaotisch, zodra ik iets aflever, online wil zetten en vooral doe voor een ander, dan moet het perfect zijn en niet minder dan dat! Soms sla ik daarin te ver door. Ik vind het soms ook erg lastig om keuzes te maken, omdat ik altijd de beste keuze wil maken. #leergebied… 

efficiëntie

Ik heb het al eerder genoemd, maar ik houd van efficiëntie! Ik wil altijd op zoek naar manieren om dingen nog sneller en makkelijker te doen! Niet alleen in bakken en koken. Eigenlijk op elk gebied wil ik alles efficiënter maken, altijd een leuke uitdaging! 

Wil je alles volgen van wat ik doe/leuk vind?

Let's Hangout!

Volg mij @niki_kommer

Ik wil jou ook graag verder helpen..

Hoe kan ik jou helpen?

Contact met mij

Als je vragen, ideeën of opmerkingen hebt, dan mag je altijd contact met mij opnemen. Dit kun je doen door te mailen naar info@nikikommer.nl of neem contact met mij op via 1 van onderstaande social media kanalen. Op Facebook en Instagram kun je ook van de chatfunctie gebruik maken om direct met mij te communiceren.