Blondies zijn zo lekker! Echt één van mijn favorieten en je kunt er zo veel variaties mee maken! Hier zie je het basisrecept en onder het recept (in de notities) ga ik linkjes toevoegen naar smaakvariaties, dus deze zal ik blijven aanvullen. Bedenk ook vooral je eigen varatie en tag mij op social media 🙂
Video
Aantal:1
Ingrediënten
- 200 gram boter
- 300 gram lichtbruine basterdsuiker
- 2 eieren
- 3 ml vanille aroma
- 250 gram bloem
- 2 ml zout
Benodigde materialen
- Bakvorm (26×16 brownie bakblik)
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en bekleed een bakblik met bakpapier.
- Smelt 200g boter in de magnetron totdat deze zacht is geworden.
- Voeg 300g lichtbruine basterdsuiker toe aan de zachte boter en mix kort door.
- Voeg vervolgens 2 eieren en 3ml vanille aroma toe en mix weer kort door.
- Doe in een kom 250g bloem en 2ml zout en roer even door.
- Voeg dit mengsel toe aan het boter-suiker mengsel en mix kort door.
- Nu is het basisbeslagje klaar! Je kunt nu allerlei variaties doen. Onder dit recept zal ik linkjes toevoegen zodra ik een variatie video klaar heb :).
- Wil je gewoon deze basisblondie bakken? Schep dan het beslag in het bakblik en bak het in ongeveer 20-25 min af.
Notities
Heb je dit recept geprobeerd?Post het op Insta en tag mij @niki_kommer