bekijk hier mijn laatste recepten

RECEPT

Dulce de Leche

BYH.nl-receptfoto-1200x1200-1
Dulce de Leche is een caramel pasta en het is supermakkelijk, maar echt heel lekker. Je hebt maar 1 ingrediënt nodig!
Dulce de leche kun je ook een tijd bewaren. Dus je kunt er ook voor kiezen om meerdere blikjes tegelijk te kopen, zodat je het nu 1x maakt en dan op voorraad hebt.

Video

Aantal:1 blik

Ingrediënten
  

  • 1 blik gecondenseerde melk klik hier voor extra info over gecondenseerde melk

Instructies
 

  • Kook de blikjes 3 uur in een pan en dan is het klaar 🙂
  • Bekijk de video voor alle tips ;), maar even de belangrijkste dingen:
    – water MOET boven de blikjes uitkomen (let op tijdens het koken dat niet te veel verdampt)
    – blikjes NIET openen voordat ze helemaal afgekoeld zijn
Heb je dit recept geprobeerd?Post het op Insta en tag mij @niki_kommer

BESPREEK DIT RECEPT

Yummie, ik houd van cookies! Maar op deze website maak ik ook gebruik van cookies om de website goed te laten werken, voorkeuren op te slaan, analyses te doen en voor marketing doeleinden. Door te klikken op accepteren ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. Wil je dat niet, dan kun je de instellingen zelf wijzigen.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.