bekijk hier mijn laatste recepten

blog

Interview in het Almelo’s Weekblad

Een tijdje geleden werd ik benaderd door “Almelo promotie” omdat het hun leuk leek om een interview met mij te plaatsen in het Almelo’s weekblad.  Natuurlijk vond ik dat superleuk. Volgens mij is dit voor het eerst dat er iets over mij geschreven is in drukwerk en ik vind het echt een heel leuk stuk geworden! Grote dank aan Almelo promotie voor dit leuke stuk. Ik post hier een printscreen van het (digitale) artikel, zodat jullie hem ook kunnen lezen. Wil je het liever op hun website lezen? Klik dan op deze link.  

LEES OOK VERDER onder het krantenartikel, daar zal ik wat meer vertellen & linkjes plaatsen, waardoor je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. 

Je hebt kunnen lezen dat ik graag mensen wil inspireren en helpen om op een simpelere manier te kunnen genieten van eten. Op 1 november ga ik starten met een online training “lekker simpel koken”, zodat je kunt leren om in een druk leven, toch lekker afwisselend (en simpel) te koken. Wil je hier meer info over, check dan deze pagina, je kunt je hier gelijk aanmelden voor de interesse lijst. Mijn andere online workshops kun je vinden in de shop. 

Recepten die genoemd worden in het artikel zijn o.a. deze tiramisurol, deze chocoladefudge, mijn favo taartjes met oreo, witte choco & aardbei en de foto is van deze chocolate chip cookies.
Als je hier een gratis account aanmaakt, kun je ook recepten opslaan en heb je toegang tot een hele handige functie waarmee je boodschappenlijstjes kunt combineren. Wil je gewoon alle recepten zien? Klik dan hier

Ik vertel ook dat ik probeer mijn carrière vanuit mijn passie op te bouwen. Op verschillende manieren probeer ik te realiseren dat ik hiervan kan leven. Door de online workshops & trainingen, maar ook via social media en ik heb ook samenwerkingen met bedrijven, waar ik blij mee ben, zoals bol.com. Dus zou je mij willen supporten? Dat kan ook heel simpel door even te kijken op mijn pagina over bol.com en vanaf daar wat te bestellen op bol.com (gewoon op een moment dat je sowieso van plan was om daar wat te bestellen). Dan krijg ik een kleine vergoeding en jij betaalt niks extra! Leuk toch? 

Vind je het leuk om altijd op de hoogte te blijven over wat ik doe? Om inspiratie, tips, tricks en recepten van mij te horen? Volg mij dan op social media. Hieronder vind je alle links.

En last but not least, wat vinden jullie van de foto van mij? Ik ben ontzettend blij met de foto’s die Rick Hazebroek van mij gemaakt heeft. Volg hem op insta via deze link.

Yummie, ik houd van cookies! Maar op deze website maak ik ook gebruik van cookies om de website goed te laten werken, voorkeuren op te slaan, analyses te doen en voor marketing doeleinden. Door te klikken op accepteren ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. Wil je dat niet, dan kun je de instellingen zelf wijzigen.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.